Varastot - Revonia

Varastot

Varastomme sopii yhtä hyvin mummin hillopurkeille kuin autollekin. Kaikille riittää tilaa.

Varastomme sopii yhtä hyvin mummin hillopurkeille kuin autollekin. Kaikille riittää tilaa. Perinteinen maakellari on kodin ylpeys. Kaikki arvokas, herkullinen ja säänsuojaa tarvitseva säilyy hyvin maakellarissa. Revonian osista voi koota juuri sopivankokoisen ja energiatehokkaan varaston. Varasto tehdään valmiiksi Revonian tehtaalla ja pystytetään päivässä.


KYSY LISÄÄ

MAHDOLLISUUDET OVAT MILTEI RAJATTOMAT

Perinteinen maakellari

Maakellarissa elintarvikkeet ja kotipihan sato säilyvät perinteiseen tapaan. Maakellari on jääkaappia ympäristöystävällisempi ja energiatehokkaampi vaihtoehto.

Viinikellari

Viinikellarissa viinit säilyvät hyvin tasaisissa olosuhteissa ja valolta suojattuna. Viinikellari sopii erinomaisesti myös viinien nautiskeluun ja mukavaan ajanviettoon.

Olut- ja siiderikellari

Kuplia ja vaahtoa! Kellari on oiva paikka oluen valmistukseen, juomien säilyttämiseen ja niiden nauttimiseen. Juttu kulkee ja yhdessä on hauskaa.

Liha- ja juustokellari

Liha- ja juustokellari sopii erinomaisesti elintarvikkeiden ja suosikkiherkkujen säilyttämiseen. Kellariin mahtuu vaikka kokonainen lammas.

Autotalli tai tilava varasto

Suojaa autosi ja muut tärkeät tavarat säältä. Tilava varasto sopii myös kaikenlaiseen puuhasteluun ja rakentamiseen.

Kaikki mitä tarvitaan

Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.