Tarina - Revonia

Tarina

Pitkät perinteet

Holvirakenteita osattiin arvostaa erityisesti antiikin Roomassa, jossa myös ristiholvirakenne keksittiin. Virossa holvirakenteet otettiin käyttöön jo 900-luvulla. Vanhat holvikellarit ovat kestäneet aikaa hyvin, vaikka varsinainen rakennus olisi jo miltei kokonaan tuhoutunut. Holvirakenteita ei enää juurikaan hyödynnetä rakentamisessa, sillä vastaavaa osaamista ei enää ole. Meidän tavoitteenamme on elvyttää tämä rakennusperinne ja kehittää sitä edelleen.

Aika on mittaamattoman arvokasta

Arvostamme aikaasi. Toiveidesi mukainen rakennus valmistuu jopa kahdessa viikossa, ja pystyttäminen onnistuu yhdessä päivässä. Revonian holvikattoiset rakennukset kestävät sata vuotta, eikä niitä tarvitse juuri huoltaa. Asiakkaalle kaikki on todella helppoa, ja aikaa jää tärkeille asioille, kuten harrastuksille, perheelle, töiden tekemiselle ja ihan vain lomailulle.

v6lv 3
"Upea holvikellari on luotu kestämään”
Lugu_pilt2
”Revonian holvikattoiset rakennukset kestävät sata vuotta ja ovat miltei huoltovapaita”

Rajattomat mahdollisuudet

Viidestä yksinkertaisesta osasta voidaan koota holvikattoisia tiloja, joiden pinta-ala vaihtelee 4,5 neliöstä useisiin satoihin neliöihin. Yksilölliset pohjaratkaisut voidaan toteuttaa yhdistelemällä erilaisia osia. Kiinnitämme erityistä huomiota rakennusten sisätilojen viimeistelyyn, joten materiaalivalikoimamme on todella laaja. Suosimme luonnonmukaisia rakennusmateriaaleja, ja useat yksityiskohdat tehdään kokonaan käsin.

Säästäväisyys ei ole saituutta

Huolehdimme ympäristöstä, sillä kaunis ja puhdas luonto on myös tulevien sukupolvien oikeus. Revonian holvikattoiset rakennukset ovat miltei nollaenergiataloja. Rakennuksen pintamateriaalit pitävät tilat miellyttävän viileinä kesäisin ja suojaavat talvella tehokkaasti pakkaselta. Näin säästät myös lämmityskustannuksissa.

Yli 900 rakennusta

Aloitimme holvikattoisten rakenteiden rakentamiseen 2012, kun ryhdyimme kunnostamaan holvikellareita. Uusien holvikattoisten rakennusten rakentaminen alkoi 2014. Olemme rakentaneet jo yli 900 holvikattoista rakennusta Virossa, Suomessa, Latviassa, Norjassa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Itävallassa ja Saksassa. Kehitymme ja täydennämme osaamistamme jatkuvasti voidaksemme rakentaa juuri sinulle sopivan näyttävän, kustannustehokkaan ja aikaasi arvostavan holvikattoisen rakennuksen.

Edukas Eesti ettevõte Euroopa liit Eesti tuleviku heaks Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium EAS ISO

2021 sai ettevõte toetust Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist sh rahastatakse liidu COVID-19 pandeemiale reageerimise raames, summa 61650 €.

Projekti eesmärk oli Komsio maja väljaarendamine, see on poolenisti maaall olev maja monoliitsest raudbetoonist, mis tarnitakse kliendile 100% valmis kujul. Arendus oli edukas, maju müüakse ning need on kasutuses ja toimivad.

Revonia OÜ on saanud toetust projektile EU53059 Tootearenduse toetuse projektiplaan Revonia OÜ, mille tulemusel valmib ettevõttele vajalik uus tootearenduse lahendus.

Kaikki mitä tarvitaan

Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.