Hobittien talot - Revonia

Oleskelutilat

Omassa viinikellarissa voi viettää rauhallisia hetkiä tai sinne voi muuttaa vaikka asumaan.

Elämästä pitää osata myös nauttia. Perhe ja ystävät ja palkitseva työ ovat tärkeitä. Kaikesta tästä voi kuitenkin nauttia paremmin viihtyisissä sisätiloissa kuin taivasalla. Kaari- ja ristiholvimaisista osista koottu sivurakennus on miltei huoltovapaa, eikä kurja sää enää pilaa suunnitelmia.

Hinnasto

MAHDOLLISUUDET OVAT MILTEI RAJATTOMAT

Ristiholvi asuinrakennus Pärnussa

Rakennus, jota kuriirit eivät löydä. Pärnujoen rannalla sijaitseva 130 m²:n asuinrakennus on suunniteltu ympärivuotiseen asumiseen. Omistajan mukaan maanalainen elämä on hiljaisempaa, rauhallisempaa ja paljon energiatehokkaampaa verrattuna edelliseen kotiin. Lisäksi rakennuksessa on sauna, jonka seinät varastoivat lämpöä ja löylykokemus on ennennäkemätön. Näet jakson Nurgakiven esityksestä tästä kodista täältä!

Silma retreat

Haapsalun vieressä sijaitseva Silma Retreat tarjoaa mahdollisuuden irtautua arjen rutiineista. Se on täydellinen paikka päästä ulos luontoon antamatta periksi kaupungin ylellisyydelle. Maanalainen 44 m² talo on suunniteltu sulautumaan luontoon. Se tuo usein myös erilaisia ​​villieläimiä tutustumaan talon terassille. Lisäksi rakennus on yhdistetty ainutlaatuiseen viinikellariin. Lisätietoa täältä!!

Pimeä huone, majoituskokemus

Pimeää, kuolleen hiljaa, aika näyttää pysähtyneen. Juuri tältä tuntuu olla pimeässä huoneessa, jossa menet tapaamaan todellista itseäsi ja jota pidetään tärkeänä rituaalina kohti henkisyyttä. Auttoimme myös luomaan sellaisen, koska missä olisi rauhallisempaa ja pimeämpää kuin maan alla? Kokeilun arvoinen kokemus!

Apukka Resort – Kammi Family loma-asuntoja

Kaikilla mukavuuksilla varustettua, elämyksiä tarjoavaa ja persoonallista maanalaista majoitusta - Suomessa, Lapissa. "Kammi" tarkoittaa suomeksi osittain maanalaista taloa, jotka ovat historiallisesti suosittuja kaikkialla Lapissa. Lisätietoa - täältä!

Apukka Resort – Kammi Suites loma-asuntoja

Erittäin suosittu ja ainutlaatuinen majoitus Suomessa, Lapissa. Ylellisesti sisustettuja lämpimiä pesiä, joista kattoikkunasta on suorat näkymät revontuleille. Se on ehdottomasti kokemus, josta ei voi koskaan saada tarpeekseen. Lisätietoa täältä!

Kingfischer Holiday Cottage

Kingfischer-asunto Englannissa saattaa tuntua pieneltä, mutta älykkäiden sisustusratkaisujen ansiosta se sisältää kaikki tarvittavat mukavuudet onnistuneeseen lomaan. Ulkokylpytynnyri lisää maustetta oleskeluun. Lisätietoa täältä!

Modulaarinen talo

Kuuluisa ja outo samaan aikaan. Maakellarimoduuliemme muodostavat erinomaisen moduulitalon kuivuudessa, joka suojaa maata. Valosta ei tarvitse huolehtia, sillä ikkunat voidaan sijoittaa koko rakennukseen julkisivun maaperälle puolelle. Halusimme tai et, tämä on asuinrakennus, joka on niin energiatehokas, että säästöt ovat väistämättömiä.

Ulkokeittiö

Kesä, grilli ja ruoka... Jos sataa, niin on yö. Sen ei tarvitse olla niin. Ulkokeittiö korjaa tämän traagisen runosarjan! Ulkoruokailutilat ovat kalliotiiviisti suojattuja.

Lapin metsästysmaja

Uuninruokaa, metsästäjän tarinoita ja mukava kodikas pesä metsän keskellä, johon tulla pitkän lumipäivän jälkeen. Mitä muuta voit toivoa raikkaalta talvi-illalta?

Sikari- ja konjakkihuone

Jos sinulla on oma sikari- ja konjakkihuone, voit sanoa, että elämä on tyylikästä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on luultavasti kaapissasi smokki ja kiki. Se tarkoittaa, että sinulta ei todellakaan puutu onnea. Kaikki on siellä ja kaikki on niin kuin pitääkin. Mutta jos sinulla ei vieläkään ole paikkaa sikarin puhaltamiseen ja konjakki jää sen takia pulloon ansaitsemattomasti, meillä on sinulle erittäin jaloa viileyttä.

Golfkeskus

Golfkentältä puuttuu meren ääni ja hiekkaranta? Eikö sinulla ole näkymää muinaiseen laaksoon tai maailmanpyörään lähellä? Oikein hyvä! Tämä on mahdollisuus luoda uusi vetovoima lähiseudulle. Koko golfkeskuskompleksi on taitavasti piilotettu vuoren kylkeen.

Majoitus golfkeskukselle

Pitkän päivän jälkeen golfkentällä ei ole parempaa kuin hyvät yöunet. Golfkentän maisemaa seuraava ratkaisu, joka jää varmasti mieleen ja tarjoaa elämyksiä niin nuorille kuin vanhoillekin.

Puutarha talo saunalla

Kellari vai sauna, varasto tai löylyhuone? Mutta miksi ei molempia? Pirisevä kuuma löyly saunassa ja sitten viilentävä kotitekoinen viina kellarista - mitä muuta sielu voisi toivoa?

Mökki joen rannalla

Kutsu luontoon. Konsepti yksinkertaisesta ja omavaraisesta paikasta joen rannalla, joka toimii kuin mökki, jossa voi mukavasti nauttia kaikista elämän hedelmistä. Pienen mutta toimintakuntoisen talon energiakustannukset ovat alhaiset ja tyhjänäkin se ei vaadi suurta huoltoa ja on suojattu ulkoisilta tekijöiltä.

Lomatalo ristiholvilla

Vieraille, kollegoille, ystäville, perheelle - tämä kahdesta ristiholvimoduulista koostuva pesä sopii sekä takapihalle että sen ulkopuolelle ja on aina valmis toivottamaan kaikki lämpimästi tervetulleiksi.

Kaikki mitä tarvitaan

Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.