Yhteystiedot - Revonia

Yhteystiedot

Soita, kirjoita, piirrä





    Revonia OÜ

    Puhelin _ +358 44 0100 717 (Rauno Hoikkala)
    Sähkoposti _ info@revonia.ee
    Osoite _ Kumna tee 5, Vääna, 76903 Harju maakond
    Y-tunnus _ 11723380
    Alv_nro _ EE101330996
    IBAN _ EE537700771000558221

    Toimipaikkamme sijaitsee Salossa

    Revonia Suomessa

    Rauno Hoikkala

    Rauno Hoikkala

    Maajohtaja/myynti (Suomi)

    Säköposti _ rauno.hoikkala@revonia.fi
    Puhelin _ +358 44 0100 717

    Revonian tiimi Virossa

    Rauno Oja

    Rauno Oja

    Toimitusjohtaja/Myynti

    Säköposti _ rauno@revonia.ee
    Puhelin _ +372 5684 2845
    Kielet_viro, englanti

    Imre Vaino

    Tuotantopäällikkö/Myynti

    Sähköposti _ imre@revonia.ee
    Puhelin _ +372 504 8204
    Kielet_viro, venäjä, suomi

    Imre Vaino
    Jaak Oja

    Jaak Oja

    Tuotanto/Tekninen tuki

    Sähköposti _ jaak@revonia.ee
    Puhelin _ +372 5628 3717
    Kielet _ viro, englanti, venäjä

    Kristo Kekkonen

    Talous

    Sähköposti _ kristo@revonia.ee
    Puhelin _ +372 518 0252
    Kielet_viro, englanti

    Kristo Kekkonen
    Veronika Svists

    Veronika Svists

    Myynti saksankielisille markkinoille

    Sähköposti _ veronika@revonia.ee
    Puhelin _ +372 5625 9222
    Kielet_viro, saksa, englanti, venäjä

    Karl Piirits

    Myynti

    Sähköposti _ karl@revonia.ee
    Puhelin _ +372 5345 5399
    Kielet _ viro, englanti

    Karl Piirits

    Kaikki mitä tarvitaan

    Eteinen + huone

    Eteinen + huone

    Kaariholvi | 11,7 m2

    Lisähuone

    Lisähuone

    Kaariholvi | 9,7 m2

    Kuusikulmainen huone

    Kuusikulmainen huone

    Kupoliholvi | 4,5 m2

    Ristiholvimainen osa

    Ristiholvimainen osa

    Ristiholvi | 10,2 m2

    Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.

    Paras tapa saada vastaus on kysyä suoraan.

    Ota reippaasti yhteyttä

    Yhteystiedot
    This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information I understood