Puolustusteollisuus - Revonia

Puolustussektorin ratkaisuja.

Anna Revonian osallistua pitämään omaisuutesi turvassa. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja tuotteistamme & räätälöintivaihtoehdoistamme.

Olemme erikoistuneet erityisesti puolustussektorille suunniteltujen maanalaisten ja päällisten betonielementtien ja -moduulirakentamisen toimittamiseen. Nämä ovat erittäin nopeasti pystytettävissä sekä siirrettävissä paikasta toiseen. Tuotteemme on valmistettu kestämään tiukimmatkin olosuhteet ja tarjoamaan maksimaalisen suojan niille, jotka puolustavat maatamme. Asiantuntijatiimillämme on vuosien kokemus kestävien, korkealaatuisten ja puolustusteollisuuden erityistarpeisiin vastaavien tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Luota Revoniaan, jotta puolustusresurssimme pysyy paremmin turvassa ja toimintakuntoisena. Betonielementtiemme ja -moduuliemme lisäksi Revonia tarjoaa myös vallankumouksellisen ”Smartlift” maanalaisen asehuoneen. Napin painalluksella tämä innovatiivinen tuote nousee lattiasta ja tarjoaa turvallisen sekä välittömän pääsyn käsiksi aseisiin. Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja kuinka voimme olla mukana auttamassa sekä tekemässä entistä turvallisempaa toimintaympäristöä.

KYSY LISÄÄ

Muutamia esimerkkejä tekemistämme töistä

Stronghold

All-in-one-ratkaisusi turvallisuuteen, mukautumiskykyyn ja suorituskykyyn. Tarkasti valmistettu bunkkerimme on suunniteltu vaivattomaan käyttöön ja se voi toimia täydellisenä ampumaratana, päämajana tai ohjauspisteenä. Tehosta toimintaasi Revonian luotettavalla ja monipuolisella moduulibunkkerilla jo tänään.

Pommibunkkeri

Varmista läheistesi ja omaisuutesi turvallisuus Revonian pommisuojilla. KModuulimme on valmistettu teräsbetonista ja suunniteltu kestämään voimakkaimmatkin iskut. Huippuluokan ilmansuodatusjärjestelmillä ja hätäsähkögeneraattoreilla varustetut suojamme tarjoavat turvapaikan kaikissa katastrofeissa. Lisätietoja täältä.

Smartlift-turvaa asesäilytykseen

Betonielementtiemme ja -moduuliemme lisäksi Revonia tarjoaa myös vallankumouksellista "Smartlift" maanalaista asehuonetta. Napin painalluksella tämä innovatiivinen tuote nousee lattiasta ja tarjoaa turvallisen ja välittömän pääsyn aseisiisi. Smartlift on suunniteltu kestämään kovimmatkin olosuhteet ja se on täydellinen ratkaisu puolustustarvikkeille, jotka vaativat nopeaa ja helppoa pääsyä aseisiin.

Siirrettävät ammus-, ase- ja ruokapakkausbunkkerit

Revonian liikkuvat ammukset/ase- ja ruokapakkausbunkkerit tarjoavat taktisia säilytysratkaisuja joukkueille ja sen varusteille. Bunkkerimme ovat teräsbetonisia ja ne voidaan helposti kuljettaa eri kohteisiin. Ne on suunniteltu peitettäviksi ja piilotettavaksi taktisesti tärkeisiin paikkoihin kaikkialla maassa. Näihin bunkkereihin voidaan varastoida erilaisia tavaroita ajasta ja tarpeesta riippuen.

Monikäyttöinen maanalainen bunkkeri

Suojaa henkilökuntasi ja omaisuutesi Revonian betonirakenteisilla moduuliampumabunkkereilla. Teräsbetonista valmistetut bunkkerimme on suunniteltu kestämään kovaa tulivoimaa ja tarjoamaan maksimaalista suojaa.

Tiesulut

Kestävä ja luotettava ratkaisu, joka estää ajoneuvon tunkeutumista tiesulun läpi. Korkealaatuisimmista materiaaleista valmistetut tiesulkumme on suunniteltu kestämään kovia iskuja ja tarjoamaan maksimaalisen turvallisuuden. Ne voidaan helposti asentaa ja irrottaa tarpeen mukaan, ja ne voidaan mukauttaa erityistarpeiden mukaan. Anna Revonian auttaa pitämään omaisuutesi turvassa. Tarjoamme erilaisia ​​tiesulkutyyppejä, mukaan lukien "Bollard", "Jersey Barrier", "K-Rail" ja "Dragon's teeth"

Kaikki mitä tarvitaan

Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.