Smartlift - Revonia

Smartlift - älykäs ja näkymätön säilytysjärjestelmä

Älykäs ja turvallinen

Numeroyhdistelmällä ja biometrialla avautuva holvi ilmestyy kuin taianomaisesti maasta. Koodilukko estää lapsia avaamasta ja sulkemasta säilytystilaa vahingossa, ja turva-anturit varmistavat, että ylös ja alas tapahtuva liike on esteetöntä.

Huomiota herättämätön

Salainen aarrekammiosi voi olla piilotettuna keittiöön, makuuhuoneeseen, saunan pukuhuoneeseen, terassille tai vaikkapa kukkapenkkiin. Suljettuna säilytystila jää ulkopuolisille huomaamattomaksi, ja ulkomuoto voidaan mukauttaa mihin tahansa ympäristöön.

Kätevä

Lempijuomat ja -ruoat sekä arvoesineet voidaan tuoda huomaamatta ja vain 40 sekunnissa tehokkaasti maan pinnalle säilyttäen niitä samalla ihanteellisissa maanalaisissa olosuhteissa välittömän nautinnon mahdollistamiseksi ja pitkäaikaisen säilymisen varmistamiseksi.

Energiatehokas

Maaperän tasainen lämpötila mahdollistaa tavaroiden säilyttämisen vakaassa ympäristössä ilman suuria kiinteitä kustannuksia.

1. Seesam, aukene!

Miksi mennä kellariin, kun kellari voi tulla itse maan päälle?
Smartliftistä voi luoda esimerkiksi viinikellarin, säilytyslokeron, asekaapin, kassakaapin, arvoesineholvin, äänentoistojärjestelmän, maistelunurkkauksen, taidenäyttelyn. Mahdollisuuksia on rajattomasti!

2. Laaja valikoima malleja

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia materiaaleja ja muotoiluratkaisuja sekä sisä- että ulkotiloihin tarkoitetuille ”aarrekammioille”.

3. Turva-anturit

Optisilla turva-antureilla varustettu holvi varmistaa, että ylös ja alas tapahtuva liike on turvallista sinulle ja perheellesi, mukaan lukien lemmikkieläimet.

4. Juuri oikeat olosuhteet

Viinit tarvitsevat viileän, aseet kuivan ja arvoesineet lämpimän säilytysympäristön?
Smartliftin kestävään kasuuniin voi luoda juuri sellaiset maanalaiset olosuhteet kuin tarve vaatii.

5. Kestävää laatu

Laadukas ja kestävä rakenne varmistaa, että säilytettävät tavarat on turvallisesti suojassa ulkoisilta vaikutuksilta ja että kokemus on käyttäjälle mahdollisimman yksinkertainen ja mukava.


Pyydä tarjous!  Asekaappi, joka on parempi kuin James Bondilla! Suojaa perhettäsi ja varusteitasi maanalaisen Smartlift-asekaapin avulla!

  Asekaappi on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä turvallisuutta varusteillesi. Se takaa, että säilytettävät esineet ovat piilossa lapsilta ja tunkeilijoilta. Maanalaiset olosuhteet on suunniteltu aseiden ja varusteiden pitkäaikaiseen säilytykseen ja tarvittaessa nopeaan sekä kätevään pääsyyn.

  Asekaappi nousee maasta vain syöttämällä omistajan PIN-koodi, ja siihen voidaan lisätä myös monitasoinen suojaus.

  Ainutlaatuinen ja kehittynyt asekaappijärjestelmä on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista parhaan mahdollisen kestävyyden ja pitkäkestoisen suojan takaamiseksi.

  Smartliftin kanssa voit olla varma, että ampuma-aseesi ovat hätätilanteessa aina käden ulottuvilla ja pysyvät samalla turvallisesti poissa arjen tieltä.

  Myynnin yhteyshenkilöt

  Rauno Hoikkala

  Rauno Hoikkala

  Maajohtaja/myynti

  Sähkoposti rauno.hoikkala@revonia.fi
  Puhelin +358 44 0100 717