Viinikellari Raplassa – suojaa jumalten nektaria, tarjoaa viihtyisän oleskelupaikan ja tilaa riittää myös säilykkeille sekä syksyn antimille. - Revonia

Viinikellari Raplassa – suojaa jumalten nektaria, tarjoaa viihtyisän oleskelupaikan ja tilaa riittää myös säilykkeille sekä syksyn antimille.

Lattiapinta-ala _ 21,4 m2

Tämä osista koottu kellari koostuu kolmesta holvimoduulista – eteinen ja kaksi kammiota. Revonian moduulit yhdistetään keskenään, mikä mahdollistaa saada aikaan hyvin kätevästi suunnitellut ja pinta-alaltaan sopivat moduulirakennukset. Tämän kellarin omistaja halusi yhden kammioista toimivan viinikellarina ja samalla tarjoavan mukavan sekä viihtyisän paikan viinien nauttimiseksi. Toiseen kammioon hän tilasi hyllyjärjestelmän, jossa säilykkeet ja syksyn antimet voi säilyttää turvallisesti ja hyvässä järjestyksessä ympäri vuoden.

Kuvat

Hintatiedustelu

Vastaamme tiedusteluunne yhden - kahden työpäivän aikana.

Jos ette ole saaneet tarjoustamme, tarkastakaa roskapostinne, koska joskus tärkeätkin sähköpostit päättyvät sinne.    Kaikki mitä tarvitaan

    Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.