Oleskelutilat - Revonia

Oleskelutilat

Omassa viinikellarissa voi viettää rauhallisia hetkiä tai sinne voi muuttaa vaikka asumaan.

Elämästä pitää osata myös nauttia. Perhe ja ystävät ja palkitseva työ ovat tärkeitä. Kaikesta tästä voi kuitenkin nauttia paremmin viihtyisissä sisätiloissa kuin taivasalla. Kaari- ja ristiholvimaisista osista koottu sivurakennus on miltei huoltovapaa, eikä kurja sää enää pilaa suunnitelmia.

KYSY LISÄÄ

MAHDOLLISUUDET OVAT MILTEI RAJATTOMAT

Asuintilat

Hienostunut ja hyvällä tavalla hiukan erikoinen. Revonian maakellarisosista voi koota upeat asuintilat suojaavan multakerroksen alle. Päivänvaloakin riittää, sillä avoimelle puolelle voi asentaa ikkunoita niin paljon kuin tarvitaan. Asuintilat ovat todella energiatehokkaat, joten rahaa säästyy.

Sikarihuone

Oma sikarin poltteluun ja hyvän konjakin nauttimiseen sopiva huone on ylellisyyden huippu. Ehkä kaapistasi löytyy myös smokki ja rusetti? Sinulla on kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Riennämme apuun, jos oma tila sikareiden poltteluun ja konjakista nauttimiseen kuitenkin vielä puuttuu.

Juhlatilat

Juhlia voi tilasta riippumatta, mutta yhdessä vietetty aika on ikimuistoisempaa, kun tilaa riittää ja sateelta pääsee suojaan. Holvikattoiset juhlatilat ovat todella ainutlaatuiset ja erottuvat varmasti edukseen.

Kesäkeittiö

Kesä, grilli ja herkut...Sade voi kuitenkin pilata kaiken. Kesäkeittiö pelastaa tilanteen! Nyt voit nauttia ulkona kokkaamisesta säässä kuin säässä.

Kaikki mitä tarvitaan

Eteinen + huone

Eteinen + huone

Kaariholvi | 11,7 m2

Lisähuone

Lisähuone

Kaariholvi | 9,7 m2

Kuusikulmainen huone

Kuusikulmainen huone

Kupoliholvi | 4,5 m2

Ristiholvimainen osa

Ristiholvimainen osa

Ristiholvi | 10,2 m2

Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.

 

Paras tapa saada vastaus on kysyä suoraan.

Ota reippaasti yhteyttä

Yhteystiedot
This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information I understood
[infopopup]