Oleskelutilat - Revonia

Oleskelutilat

Omassa viinikellarissa voi viettää rauhallisia hetkiä tai sinne voi muuttaa vaikka asumaan.

Elämästä pitää osata myös nauttia. Perhe ja ystävät ja palkitseva työ ovat tärkeitä. Kaikesta tästä voi kuitenkin nauttia paremmin viihtyisissä sisätiloissa kuin taivasalla. Kaari- ja ristiholvimaisista osista koottu sivurakennus on miltei huoltovapaa, eikä kurja sää enää pilaa suunnitelmia.

KYSY LISÄÄ

MAHDOLLISUUDET OVAT MILTEI RAJATTOMAT

Asuintilat

Hienostunut ja hyvällä tavalla hiukan erikoinen. Revonian maakellarisosista voi koota upeat asuintilat suojaavan multakerroksen alle. Päivänvaloakin riittää, sillä avoimelle puolelle voi asentaa ikkunoita niin paljon kuin tarvitaan. Asuintilat ovat todella energiatehokkaat, joten rahaa säästyy.

Kesäkeittiö

Kesä, grilli ja herkut...Sade voi kuitenkin pilata kaiken. Kesäkeittiö pelastaa tilanteen! Nyt voit nauttia ulkona kokkaamisesta säässä kuin säässä.

Apukka Resort KOMSIO

Apukka Resort Holiday Cottage

Golf Resort and Club house

Golf Resort Holiday Cottage

Kingfischer Holiday Cottage

Cross Vault House

Sauna Garden House

Holiday Cottage 20 m2

Lapland Holiday Cottage

Cross vault Holiday Cottage

Sikarihuone

Oma sikarin poltteluun ja hyvän konjakin nauttimiseen sopiva huone on ylellisyyden huippu. Ehkä kaapistasi löytyy myös smokki ja rusetti? Sinulla on kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Riennämme apuun, jos oma tila sikareiden poltteluun ja konjakista nauttimiseen kuitenkin vielä puuttuu.

Juhlatilat

Juhlia voi tilasta riippumatta, mutta yhdessä vietetty aika on ikimuistoisempaa, kun tilaa riittää ja sateelta pääsee suojaan. Holvikattoiset juhlatilat ovat todella ainutlaatuiset ja erottuvat varmasti edukseen.

Kaikki mitä tarvitaan

Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.

Paras tapa saada vastaus on kysyä suoraan.

Ota reippaasti yhteyttä

Yhteystiedot
This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information I understood