Luolasaunat - Revonia

Luolasaunat

Heitä löylyä. Saunominen on hyväksi terveydelle – erityisesti luolasaunassa saunominen.

Oman saunan lämmittämisessä itselle ja vieraille on jotain erityistä. Revonian saunoissa saa hyvät löylyt, ja käyttövalmis sauna nousee pihalle päivässä. Sauna voidaan tehdä kokonaan maan alle tai rinteeseen. Saunan toiselle seinälle jää tilaa myös ikkunoille.

KYSY LISÄÄ

MAHDOLLISUUDET OVAT MILTEI RAJATTOMAT

Perinteinen sauna

Lempeälöylyinen sauna, jonka holvattu katto tuo tilantuntua. Luonnolliset pintamateriaalit ovat erityisen tärkeitä saunomisen kannalta. Revonian saunojen sisätilojen viimeistelyyn käytetään nimenomaan luonnollisia materiaaleja. Sauna maakellariin? Onnistuu! Ja saunasta tulee todella hyvä. Saunomista voi jatkaa seuraavanakin päivänä, sillä maaperä eristää lämpöä erinomaisesti.

Savusauna

Savusaunalla on pitkät perinteet, ja savusaunassa saunominen kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että savusaunassa saunominen on mahtavaa, ja holvikattoisessa savusaunassa saunominen on erityisen mieliinpainuva kokemus, sillä lämpö jakautuu tasaisesti ja miellyttävän kostean kuuma löyly rentouttaa lihakset. Revonian savusaunat ovat myös huoltovapaita ja kestävät tulevillekin sukupolville.

Kaikki mitä tarvitaan

Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.