Referenssit - Revonia

Referenssit

Viinikellari Itävallassa

Lattiapinta-ala _ 21,4 m2

Viinikellaramme sijaitsee Kittenbergerin ruusutarhassa ja on avoinna yleisölle. Aukioloajat osoitteessa www.kittenberger.at

Maakellari Veskitagusessa

Lattiapinta-ala _ 9,7 m2

Varasto on melkein tyhjä mutta maakellarista löytyy vielä yhtä ja toista. Revonian rakentaman maakellarin lämpötila vastaa maaperän lämpötilaa olipa ulkona paukkupakkanen tai kesäinen hellepäivä.

Maakellari Tänassilmassa

Lattiapinta-ala _ 4,5 m2

Ulkopinnat viimeisteltiin siperianlehtikuusesta tehdyllä laudoituksella ja virolaisella liuskekivellä. Kupoliholvattuun maakellariin tulee lähiaikoina myös hanalla varustettu oluttynnyri janon sammuttamiseen kuumina kesäpäivinä.

Maakellari ja luolasauna

Lattiapinta-ala _ 14,2 m2

Yhdistetty maakellari ja luolasauna – upea kokonaisuus rantamäntyjen katveessa. Avainsanoja ovat kalkitut seinät, luonnonkivet ja tiilikuvio. Pystyttämiseen ja etuosan rakentamiseen kului vain 5 päivää.

Maakellari Pärnussa

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

Tämän näyttävän mahonginsävyisen maakellarin ovi on meren puolella. Kellari on jo pullollaan kaikkea hyvää ja terveellistä.

Maakellari + viinikellari

Lattiapinta-ala _ 21,4 m2

Kolmesta osasta koostuva maa- ja viinikellari. Kellarin rakentamiseen ja mullalla peittämiseen kului 6 päivää. Tilojen viimeistelyyn on käytetty halkaistuja luonnonkiviä.

Maakellari Vääna-Jõesuussa

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

Päätyovella varustettu 11,7 m2 maakellari Vääna-Jõesuussa. Kellari on rakennettu 2,5 metrin syvyyteen, joten se on hyvin suojattu. Tilat on viimeistely virolaisella liuskekivellä.

Maakellari Keila-Joassa

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

Ympäröivän luonnon säilyminen ennallaan oli tilaajalle tärkeätä, joten puut suojattiin erikseen. Ulko-ovi on tammea ja viimeistelty takorautasaranoilla ja vanhanaikaisella takorautalukolla.

Maakellari Tallinnassa

Lattiapinta-ala _ 4,5 m2

Tämä kellari rakennettiin kaupunkitontin perimmäiseen nurkkaan, joka asetti omat haasteensa. Kaikki sujui kuitenkin mallikkaasti kuten kuvista näkyy.

Maakellari Kloogarannassa

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

Kodikas ja lämminsävyinen maakellari Kloogarannassa. Väliseinä erottaa vihanneksille varatun puolen muusta tilasta. Asiakas ja hillot ovat tyytyväisiä.

Rakennusalan messuille tehty luolasauna

Lattiapinta-ala _ 9,7 m2

Muinaisen luolasaunan uusi tuleminen. Saunan kaariovissa ja väliseinissä on käytetty runsaasti lasia tuomaan tilantuntua. Saunaa varten tarvitaan vain vesiliitäntä, sähköliitäntä ja viemäröinti. Pystyttäminen sujuu alle päivässä, mutta sauna kestää ns. isältä pojalle.

Rakennusalan messuille tehty kellari

Lattiapinta-ala _ 21,4 m2

Kolmesta osasta koostuva kokonaisuus, jonka ensimmäisessä osassa on tilat viineille ja hilloille. Takaosan oleskelutilassa voi poltella vaikkapa sikaria ja pelata shakkia.

Maa- ja viinikellari Neemessä

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

Tämä erittäin toimiva ja kaunis kellari Neemessä toteutettiin tiiviissä yhteistyössä tilaajan kanssa.

Viinikellari Hiidenmaalla

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

Laadukas ja tyylikäs viinikellari, joka suorastaan henkii arvokkuutta ja yksilöllisyyttä. Kellarissa on käytetty vain luonnollisia materiaaleja, kuten halkaistuja luonnonkiviä seinissä ja verkotettua luonnonkiveä lattioissa. Katto on kalkittu.

Viinikellari Jõelähtmessä

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

11,7 m2 viinikellari juomien säilytykseen ja maisteluun. Lattia on hiottua liuskekiveä ja julkisivussa on käytetty paikallista luonnonkiveä. Ovi sijaitsee kellarin toisessa päässä.

Maakellari + olutkellari Saarenmaalla

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

Saarenmaalla sijaitsevan olutkellarin portaat on päällystetty Seaside Blendin halkaistuilla luonnonkivillä, ja kellarissa on kestävät kuusipuusta tehdyt hyllyt. Kellarissa on myös pyörillä varustettu vihanneslaari.

Maakellari Lääne-Virun maakunnassa

Lattiapinta-ala _ 11,7 m2

Lattia on päällystetty karkeaksi hiotulla liuskekivellä, ja katossa on takorautaiset lihakoukut. Paikallisesta liuskekivestä tehty muuri ja puinen katos on toteutettu sopusoinnussa viereisten rakennusten kanssa yhtenäisen rakennuskokonaisuuden varmistamiseksi.

Ulkopinnat

Kellari viimeistellään paikalliseen tyyliin.

Sisätilat

Sisätiloissa huomioidaan aina tilaajan lisätilantarve.

Kaikki mitä tarvitaan

Eteinen + huone

Eteinen + huone

Kaariholvi | 11,7 m2

Lisähuone

Lisähuone

Kaariholvi | 9,7 m2

Kuusikulmainen huone

Kuusikulmainen huone

Kupoliholvi | 4,5 m2

Ristiholvimainen osa

Ristiholvimainen osa

Ristiholvi | 10,2 m2

Näistä neljästä osasta voidaan tehdä 4,5 neliön tai useiden satojen neliöiden holvikattoisia rakennuksia. Lue lisää rakentamista esittelevästä kohdasta.

 

Paras tapa saada vastaus on kysyä suoraan.

Ota reippaasti yhteyttä

Yhteystiedot
This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information I understood
[infopopup]